info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İŞ Dünyası 20 Şubat`ta Çorlu`da Buluşuyor

Bu Fuaye(mini fuar) Çok Konuşulacak

Tekirdağ'ın önde gelen yaklaşık 70 firması, İŞDER (İş Dünyası Derneği) tarafından Çorlu Halk Eğitim Merkezinde 20 Şubatta yapılacak Fuayede (mini fuar) bir araya gelecek.

İŞDER (İş Dünyası Derneği) Başkanı Murat Çalık, 20 – 21 Şubat’ta gerçekleşecek fuayelerinin her şeyi devletten beklemeden iş dünyası arasında enerji ve sinerji oluşturmak, üyelerimizi marka yapmak, ticaret zeminleri hazırlamak üzere hazırlandığını vurgulayarak, “biz katılımcılarımız ile yastık altında olan paraların ticarete katılmasını sağlamak üzere çalışıyoruz” dedi. Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek olan İŞDER fuayelerinin bölgesinde katma değer üretmek, iş dünyası ve üyeleri arasında ticaret zeminlerini hızlandırmak üzere hazırlandığını belirten Murat Çalık, her şeyi devletten beklememek gerek.

Biz de İŞDER olarak bölgemizde iş dünyasının enerjisini artırmak, ticaret zeminlerini kurgulamak için bu fuayeyi düzenliyoruz. Bu fuayede katılımcılarımız farklı sektörlerden olan iş dünyasına kendilerini tanıtmış olacaklar” dedi. Fuaye katılımcılarına bir katkı sağlamak, tanıtımlarını yapmak, ticaretlerini zenginleştirmek ve onlara para kazandırmak adına hazırlandığını dile getiren Murat Çalık, bir iş dünyası derneği olarak sırtımızdaki sorumlulukların farkındayız.

Biz bölgemiz adına elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Nasıl iş yapabiliriz, nasıl üyelerimize katkı sağlayabilir izin derdindeyiz. Bu misyon ve vizyonla Trakya’mızda elbette bir marka olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin