info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İŞDER Başkanı Murat Çalık; Hibe ve Teşviklerinizi Biz Takip Edelim

İŞDER Başkanı Murat Çalık tarafından organize edilen ve Çorlu belediye binası 5. katta gerçekleştirilen hibe ve teşvik semineri büyük ilgi gördü.

Tekirdağ'ın birçok ilçesinden gelerek seminere katılanlara gerek Trakya Kalkınma Ajansı gerekse KOSGEB projeleri ve işverenlerin,esnafların faydalanacakları haklara değinen konuşmacılar sorumlu bağımsız denetçi Ahmet Oğuz, hibe ve teşvik danışmanı Tuğrul Ergin ve mali analiz uzmanı Emrah Bezci, iş dünyası mensuplarına önemli bilgiler sundu.

İş dünyasının bir meşakkat olarak gördüğü Devletin hibe ve teşvikleri ile ilgili İŞDER olarak esnafların İŞDER'E müracaat etmesi halinde tüm işleri sonuçlandıracaklarını belirten. sadece üyelerinin değil, bölgelerinde bulunan tüm esnafların, iş adamlarının ve iş kadınlarının devletten almayı düşündükleri teşvik ve hibelerle alakalı olarak İŞDER’e müracaat edebileceklerini kaydeden Çalık, “Siz kazancınıza bakın, işinize bakın, satışınıza bakın, bize teşvik ve hibelere müracaat edeceğiniz bir dilekçe ve vergi levhanızla geldikten sonra İŞDER olarak biz diğer tüm işlemlerinizi sizin yerinize takip edebiliyoruz” dedi.

Bu konuda çok profesyonel şekilde bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Çalık, “Bir elin nesi var, iki elin sesi var prensibiyle yaptığımız hibe ve teşvik çalışmalarında İŞDER’in merkezine gelebilir veya 0541 440 59 59 nolu telefonu arayabilirsiniz. Bölgemize yönelik olarak devletin verdiği ve vereceği teşvik ve hibelerle alakalı olarak İŞDER’in üreteceği katma değerden siz de faydalanın” açıklamasını yaptı.

Kaynak : Murat Ürtekin