info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kendisine Ait Olmayan Kimliği Kullandı

Tekirdağ il merkezi Süleymanpaşa ilçesinde engelli araçlara ait olan park yerinde park eden bir araç yapılan kontrol sonunda engelsiz araç olarak kaydı çıkınca ceza işlem uygulandı.

Süleymanpaşa ilçesi köprübaşı mevkiinde büyük engelli araçlara ait olan park yerinde binek tipi bir aracın eşine ait olduğunu iddia ettiği engelli kartını aracın camına bırakıp giden sürücü uzun bir süre beklendi. Trafik ekiplerine yapılan müracaatın ardından gelen ekiplerin yaptığı kontrol sonunda araç özürlü aracı olarak kaydının bulunmadığı tespit edildi.

Çekici aracının beklendiği sırada araç sahibinin geldiği olay yerinde ‘benim eşim engelli ama’ dediği yerde eşi olmadığı şahsın kendi çıkarları için engelli park yerini haksız yere kullandığı ve kendisine ait olmayan bir kimlik ile insanları kendi çıkarı için aldattığı anlaşıldı. Kişi iş yerine ait olan araç ile söz konusu alış veriş merkezinde işi icabı olduğunu beyan etti. Şahıs söz konusu yere engelli aracı koyabilmesi için büyük araç olması ve engelli araç olarak kayıtlı olması gerektiği hatırlatılarak ceza yazıldığı trafik ekipleri tarafından ifade edildi.

Kaynak : Murat Ürtekin