info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tokat Sulusaraylılar Derneği İle Muratlı Anadolulular Derneğinden Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Projesi

Merkezi Çorlu Sağlık mahallesinde olan Tokat Sulusaraylılar Derneği, sağlıkta sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

Daha önce de bir özel hastane ile anlaşan Sinan Genç, hemşerileri ve maddi imkanı olmayan vatandaşları,kimlik gözetmeksizin chek-up yaptırtmıştı. Bu kez Muratlı Anadolulular Derneği başkanı Burhan Sezgin ile birlikte hareket eden Sulusaraylılar Derneği başkanı Sinan Genç ve Muratlı şube başkanı Şahin Derin, bundan sonraki projelerinde birlikte dayanışma içinde olma kararı aldı. 

 Bu hizmet ile hem yeterli tedavi imkânı olmayan halkın sağlık sorununu gidermek hem de birlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacında olduklarını belirten Sulusaraylılar Derneği Muratlı temsilcisi Şahin Derin, “Dördüncü yılımıza girdiğimiz bu dernek faaliyetimizde, her zaman hemşerilerimize dernek olarak en iyi hizmeti sunmak için büyük gayret sarf ettik. Bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi. 

Bu sosyal sağlık projesinde ev sahipliği yapan Muratlı Anadolulular Derneği başkanı Burhan Sezgin, “Biz dernek olarak, memleket, ırk, mezhep gözetmeksizin herkesin yanında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Biz dernek olarak tek şeyi hedefledik, mazlumun ve muhtacın yanında yer alarak yardımcı olmaktır. Sulusaraylılar Derneği ile kardeşlik dayanışması içinde böyle bir hizmette rol aldığımız için memnunum emeği geçenlere teşekkür ederim.” Dedi. Çorlu Sulusaraylılar Derneği başkanı Sinan genç de, “sağlık alanında birçok yeni projelerimiz var. Bizler ne yapıyorsak, insanların sağlığı, huzuru ve refahı için yapıyoruz. Dernek adına ilk büyük adım olarak arsamızı da aldık. Hizmetlerimiz artarak devam edecek.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin