info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulusal Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası Çorluda Yapıldı

Ulusal Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu`nda düzenlendi.

İki gün süren şampiyonaya 23 farklı şehirden 270 sporcu katıldı. B Final grubunda 72 sporcu karşı karşıya gelirken müsabakalar sonucunda Çetin Başbağ ve Nurullah Öztürk (Tekirdağ) birinci, Ayhan Soy (Ankara) ile İlhan Topkaya (İzmir) ikinci ve Mehmet Öner ile Ünselalp Ünlüoğlu (Kocaeli) üçüncü oldular.

Turnuvada final etabında 52 çift mücadele etti ve ikinci seansta Süleyman Kolata ile Levent İmamoğlu (İstanbul) çifti birinciliği, Okay Gür ile Gökhan Yılmaz (İstanbul) çifti ikinciliği ve Mehmet Sarıklıoğlu ile Ahmet Çelik (İstanbul) çifti üçüncülüğü elde ettiler.

Turnuvaya katkılarından ötürü Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkayaya Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken Çatalkaya yaptığı konuşmada, Yarışmaya katılan tüm oyuncularımızı tebrik ediyor, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen hakemlerimize, tüm görevli arkadaşlarımıza ve bu güzel turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan Trakya Bölgesi’nin briç yönetici ve sporcularına teşekkür ediyoruz.sözlerine yer verdi.