info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ceylan’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan beraberinde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Kılıçoğlu Danış Tower’s da yer alan dernek binasına gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, burada dernek başkanı Levent Silistre ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı.

“Bu Okul Halkımızın Desteği ile Faaliyete Geçecek”

Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde Çorlu halkının katkıları ile yapılacak olan 15 Temmuz İlkokulu konusunda açıklamalarda bulunan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan: Çorlu Kaymakamlığımızın önderliğinde benim de başkanı olduğum Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) aracılığı ile yapılacak olan 15 Temmuz İlkokulu için başta, tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. Bu okul halkımızın desteği ile faaliyete geçecek. Çorlu Kaymakamımız Levent Kılıç’a da böyle güzel bir girişimde bulunduğu için teşekkür ediyorum. Tüm Çorlulular ile birlikte inşallah en kısa sürede bu değerli hizmeti, okulumuzu açma fırsatı elde edeceğiz. Hem işadamlarımızdan hem de vatandaşlarımızdan bu kampanyaya desteklerini bekliyoruz” dedi.

“Basınımız Gerçekten Bu İşe Gönül Vermiş Durumda”

Vali Ceylan: “Basınımız gerçekten bu işe gönül vermiş durumda. Ben basınımıza da teşekkür ediyorum. Her platformda bu önemli hizmetin bir an önce hayata geçmesi için onların desteği çok önemli ve bunu sağ olsunlar onlar da sağlıyorlar. İnşallah hep birlikte el birliği ile bu işi başaracağız” diye konuştu.

“Bir Tuğlam da Benim Olsun Diyecek”

Çorlu’nun bu kampanyanın etrafında birleşmesi konusunda da değerlendirmede bulunan Vali Ceylan: “Bu kampanyada SMS olması çok önemli. Burada önemli olan büyük miktarlarda katkı sağlamak değil burada önemli olan gönüllülük esasıyla, gerçekten isteyerek ve halisane duygularla yardım etmek isteyen herkes, bir tuğlam da benim olsun diyecek herkesin katkıda bulunabileceği bir kampanya o açıdan da çok önemli. SMS gönderenler 10 TL gibi bir rakam yardımda bulunabiliyor. Sigara parasından daha az. Zaten artık sigara içmiyoruz, hepimiz bıraktık. Bir sigara parasını buraya bırakıp yardım yaptıklarında hizmete katkı sağlamış olacaklar” şeklinde konuştu.

“Çorlu’nun Kenetlenmesi Açısından da Çok Çok Önemli”

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ayrıca: “Çorlu’nun kenetlenmesi açısından da çok çok önemli. Bu birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde bu tür yapılan kampanyalar da buna vesile oluyor, katkı sağlıyor. Onun için Çorlulu hemşerilerimizin de bu birleşmeyi, kenetlenmeyi, beraberliği sağlamasına vesile olması açısından da önemli bir proje. Çünkü biz devlet olarak tabi ki Çorlu’daki okul ve diğer hizmetleri yapmakla yükümlüyüz ve bunu yapıyoruz ama burada önemli olan bizzat halkımızın desteği ile bu işin yapılmış olması ve bu halkımızın bütünleşmesine, birlik ve beraberliğine ayrı bir değer katması açısından da önemli.” Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a ziyaretinden ötürü teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre de Vali Ceylan ve Kaymakam Kılıç’a, Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaynak : Murat Ürtekin