info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatan Partisi Tekirdağ İl Örgütü Yutdaşları Seferberliğe Davet Etti

Vatan Partisi Tekirdağ İl Örgütü Vatandaşları Milli Cephe kurmaya, Türkiye Cephesi kurmaya davet etti.

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde Vatan Partisinin “BÖLÜCÜ VE FETHULLAHÇI TERÖRE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE” bildirisini dağıtan Tekirdağ İl Başkanlığı yurttaşları bir direniş cephesi kurmaya, Milli Cephe kurmaya, Türkiye Cephesi kurmaya davet etti. Kampanya kapsamında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan Şahpaz, Yakuplu, Türkmenli Çeşmeli ve Türkgücü Mahallelerini gezen Vatan Partisi MKK üyesi Mehmet Ali ESMER, Tekirdağ İl başkanı Hasan Hayri ÇAKTI ve Çorlu İlçe Başkanı İmdat Şahin halkı Milli cephe kurmaya davet etti.

Vatan Partisinin “Bölücü ve Fethullahçı teröre karşı topyekûn mücadele” bildirisinin dağıtımında halka birebir sohbet edilerek Milli Dayanışma Programı anlatıldı. Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten yurttaşlar bu tür ziyaretlerin artırılması gerektiğini belirtiler.

VATAN PARTİSİNDE, VATAN CEPHESİNDE BİRLEŞMEYE ÇAĞIRIYORUZ.

Çalışmalar hakkında Aydınlık gazetesinin sorularını yanıtlayan Vatan Partisi MKK üyesi Mehmet Ali ESMER Tekirdağ’da gece gündüz demeden çalışmalara devam ettikleri belirterek, şunları söyledi: “Yurttaşlarımıza Vatan Partisinin Milli Dayanışma Programını anlatıyoruz. Türkiye’nin önündeki tehlikelere dikkat çekiyoruz. Milletin birliğini, Millet ile devletin birliğini, Millet ile ordunun birliğini ve komşular ile birliğimizin önemini anlatıyoruz” dedi. Sözlerinin devamında, Türkiye’nin ABD’ci Fethullahçı darbe girişiminin, Devlet ve Millettin birliğiyle bozguna uğratıldığının altını çizen Esmer, “ABD, Türk ordusunun içine yerleştirdiği silahlı örgütünü kaybetmiştir. ABD’nin Kürdistan adı altında ikinci bir İsrail kurma hayalleri ağır bir yenilgiye uğramıştır. Şimdi önümüzdeki görev Milli cepheyi kuvvetlendirmektir” diyerek herkesi Vatan Partisinde Vatan cephesinde birleşmeye çağırıyoruz” dedi.

MİLLİ CEPHE DE SEFERBERLİK.

Yapılan darbe girişimin Emperyalist bir saldırı olduğunu bunun arkasında ABD’nin olduğunu ifade eden Tekirdağ İl Başkanı Hasan Hayri Çaktı, “Emperyalist saldırılara karşı bir Milli cephe, Türkiye Cephesi bir direniş cephesi kurmak amacıyla Tekirdağ genelinde kampanya yürütüyoruz. Bildirilerimizi dağıtıyor, bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Yurttaşlarımızı seferberliğe davet ediyoruz. Milli Mücadeleye davet ediyoruz” dedi. Halkın ilgisinden alakasından dolayı memnuniyetini dile getiren ÇAKTI, “duyarlı ilgili bir halk var. Saldırıların arkasındaki gücün ABD olduğunu bunun bir Türkiye ABD savaşının bir parçası olduğunu, Fethullah’ın burada bir araç olduğunu görüyorlar. Vatan Partisinin verdiği mücadeleden dolayı kutluyorlar. Bu ilgi alaka bizi daha da sevindiriyor mücadele azmimizi kuvvetlendiriyor. Bize yüklenen bu sorumlukla mücadelemize daha kararlılıkla devam edeceğiz Vatan Cephesini kuvvetlendireceğiz” dedi.

 

Fethullahçı çete ile verilen mücadelenin geç başlamasına rağmen memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Rusya devlet Başkanı Putin’den övgüyle bahsederek “ Rusya bunların daha evvel farkına varmıştı faaliyetlerini engellemişti biz çözememişiz” dediler.Tekirdağ İl Başkanı Hasan Hayri ÇAKTI’nın anlattığı Üretim Ekonomisi politikasını ilgi ile dinleyen vatandaşlar ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin