info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediyesi Diğer Belediyelere Örnek Oluyor

Kurulalı yaklaşık iki yıl olmasına rağmen, yapmış olduğu hizmetlerle Tekirdağ’ın eski belediyelerini kıskandıracak çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Başkan Rasim Yüksel’in rahatsızlığında dahi bu evreyi başarıyla tamamlayan ve hizmete devam eden belediye başkan yardımcılarından Ayça Çevikelli ve Menderes Yıldız,yaptıkları hizmetlerle halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor.Özellikle Vakıflar mahallesini adeta model bir mahalle olarak geliştiren Ergene belediyesi başkan ve yardımcıları,bu mahallede büyük takdir topluyorlar. 

Vakıflar mahallesinde,önce Halk ekmek hizmeti vermeye başlayan ve minimum 2 bin ekmeği ucuz satışa sunan belediye,onlarca yıllık belediye olan Muratlı’da dahi olmayan işçi servis duraklarını hizmete açtı.Bununla da yetinmeyen belediye yönetimi,saat kulesi olan park,sokak arası kilit taşları,ışıklandırma sistemleri derken,bu kez de alt yapı çalışmalarını tamamlamak üzere. 

Belediye başkan yardımcısı Ayça Çevikelli’nin her zaman dile getirdiği, “biz hizmet için geldik, halkın hizmeti için varız, önce hizmet” sloganıyla, diğer belediyeler için örnek haline gelen Ergene belediyesi, hizmete hız kesmeden devam ediyor.
Kaynak : Murat Ürtekin