info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediyesi Spor Kulüplerine Verdiği Destekle Örnek Oluyor

Spora ve sporcuya büyük destek veren Ergene Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerinin gelişmesine katkı sunmak amacıyla futbol kulüplerine nakdi yardım çeklerinin teslimini gerçekleştirdi.

Kulüp başkan ve yöneticilerine nakdi yardım çeklerini takdim eden Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Nuh Nuhoğlu ve Menderes Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Mülayim Bedir, Yüksel Baydarlı, Merdin Cantaş, spora desteğimiz her zaman devam edecektir mesajını kaydetti.

Başkan Yüksel Sporun ve Sporcunun Her Daim Destekçisiyiz Spor insana birçok şey kazandırır. Takım olmayı, paylaşmayı öğretir. Ergene Belediyesi olarak bizler imkanlarımız ölçüsünde sporun gelişmesi için yatırımlar yapıyoruz ve bu çalışmalara devam edeceğiz ifadelerine yer veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi olarak spor kulüplerimize desteğimiz devam ediyor. Sosyal bir belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Spor kulüplerimizi emeklerinden ve başarılarından dolayı kutluyoruz.

Başarıları Ergene halkını gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Hepimizin ortak amacı, başarıları ve güzellikleri ile konuşulacak şekilde Ergenemizi her alanda en iyi şekilde temsil etmektir. Bu amaca hizmet eden spor kulüplerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum’ dedi. Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e Teşekkür Ederiz Ergene Belediyesinin sağladığı destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanları, Ergene Belediyesi spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Spora ve gençliğe önem vererek bu alanda ilçe genelinde birçok proje destek verdi.

Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verdi. NAKDİ YARDIM YAPILAN SPOR KULÜPLERİ Ergene Velimeşe Spor Kulübü 65.000 TL Ergene Belediye Spor Kulübü 37.000 TL Ergene Gücü Ulas Belediye Spor Kulübü 22.000 TL Vakıflar Güven Spor Kulübü 22.000 TL Sağlık Mahallesi Spor Kulübü 22.000 TL Misinli Spor Kulübü 11.000 TL Ahimehmet Gençlik Spor 11.000 TL Esen Spor Kulübü 11.000 TL Kırkgöz Spor Kulübü 11.000 TL Yeşiltepe Spor Kulübü 11.000 TL Bazı belediyelerin spor kulüplerine gerekli desteği vermediği bir dönemde,Ergene belediyesinin bu muhteşem desteği,her kesimin takdirini aldı.

Kaynak : Murat Ürtekin