info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazeteci Yazar Tayfun Talipoğlu Ergene`de Halkla Bir Araya Geldi

Gazeteci, yazar ve televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Ergene Belediyesi’nce düzenlenen ‘Onca Yoldan Sonra’ şiirli şarkılı söyleşisinde Ergenelilerle bir araya geldi.

Ulaş Hizmet Binasında gerçekleşen programda Talipoğlu, akşam saatlerinde başladığı imza gününün ardından söyleşisine başladı.

Şiirli muhabbet havasında geçen söyleşi de Ergenelileri kimi zaman güldüren kimi zamanda düşündüren Tayfun Talipoğlu ‘ söyleşisinde gezdiği birçok yerle ilgili anılarını ilçe halkı ile paylaştı. Tayfun Talipoğlu, anlattığı birbirinden ilginç hikayeleri ile sevenlerine güzel bir gece yaşatırken, başından geçen olayları mizahi yönüyle aktarırken karış karış gezdiği Anadolu topraklarından yaşanan insanların naifliğinden sıcak kanlılığından bahsetti.

Gazeteci- Yazar Tayfun Talipoğlu’nun şiir ve söyleyişi programı, Ergenelilerle birlikte hep bir ağızdan İzmir Marşını okunması ile sona erdi. Kültür ve Sanatın Destekçisiyiz Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, CHP İlçe Teşkilat Başkanı Erdinç İrel, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarların yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Sosyal belediyeciliği temel edindiğimiz yönetim anlayışımızda kültürel ve sosyal alanda değişim ve gelişimi sağlamak adına birbirinden değerli sanatçıları ve yazarları konuk ettik.

Bu anlamda tiyatro oyuncularından , yazarlara kadar bir çok sanatçıyı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür, sanat her alanda yaşamalı ve yaşatılmalı diyen Başkan Yüksel, büyük küçük herkesin gelişimine olanak sağlayacak sanat çalışmalarının destekçisi olmaktan memnuniyet duyuyor ve Tayfun Talipoğlu’nun da emeğine yüreğine sağlık diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Murat Ürtekin