info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşçilerimizin Sağlık ve Güvenliği Önceliğimizdir

Promar Tekstil İşletme Müdürü Sami Yalçın, İşçilerimizin Sağlık ve Güvenliği Önceliğimizdir Dedi

Tekirdağ’ın Ergene ilçesine bağlı Vakıflar mahallesi yakınında yurt dışına konfeksiyon ürünleri ihracatı yapan Promar tekstilde,eş zamanlı olarak sağlık ve iş güveliği bilgilendirme toplantısının yanı sıra,bir de yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI Özgen Keskiner Karakaya tarafından gerçekleştirilen yangın tatbikatında,işçiler adeta yangını yaşadı. 

Ardından,iş güvenliği ve iş sağlığı için yapılan sunum toplantısında,işçilere gerek sağlık gerekse iş güvenliği konusunda bilgilendirme yapılarak sınava tabi tutuldular.Sınavı yapan Karakaya, “çalışanların çoğunluğunun 70 ve üzeri not alması,güvenlik konusunda başarılı bir çalışma yürüttüğümüzün göstergesidir.bu çabanın başarıyla sonuçlanmasından memnunum.”Dedi. Promar tekstil işletme müdürü Sami YALÇIN, “İnsanlar günün çoğu zaman dilimini çalışarak geçiriyorlar. İşyerimize çalışmaya gelen her çalışanımızın sağlığı ve güvenliği, bizim için her zaman öncelik arz etmektedir. 

Bu konuda ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Hatta belirli periyotlarda, işçilerimizden bir kısmını acil ilk yardım kurslarına gönderiyoruz. İnsan hayatı ve sağlığı bizim öncelikli sorumluluğumuzdur. Biz Doğayı da insanı da seven, koruyan bir firmayız. Organik ürünler yetişen bahçemiz de mevcuttur. Temennimiz, doğanın da korunmasıdır.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin