info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi Kapsamında Gübre Dağıtımı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene ilçesine bağlı Bakırca, Karamehmet ve Uzunhacı Mahallelerini ziyaret ederek" Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi" kapsamında gübre dağıtımına katıldı.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Albayrak Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa büyük önem verdiğini ve Büyükşehir'in beş vizyonundan biri olduğunu belirterek “Tarım ve hayvancılığa bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz. 34 mahallede uygulayacağımız projenin yanında bağcılık, mandacılık, arıcılık projelerini yürütüyoruz. Son olarak da "Koyunculuğu Geliştirme ve Damızlık Koç Projesi"nin ilk adımını attık . 

Hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek. Bu yılın bol bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının "Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi" kapsamında Bakırca, Karamehmet, Göçerler, Uzunhacı ve Kırkgöz Mahallelerinde dokuz bin beş yüz dekar mera arazisine 120 ton gübre dağıtıldı. 

Çalışmalarla ilgili Başkan Albayrak’a bilgi veren Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, “Tarım ve hayvancılığı geliştirdiğimiz takdirde mahallelerimizdeki hemşerilerimizin gelir seviyesi de yükselmiş olacak.” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin