info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ, Tekirdağ Olalı Böyle Eğlence Görmedi

Ergene belediyesi, daha 3 yıllık bir belediye olmasına rağmen, yaptıkları çalışma, etkinlik ve organizasyonlarla birçok belediyeye örnek olmaya devam ediyor.

Halkının özel günlerini hiçbir zaman unutmayan Ergene belediye başkanlığı, başkan Rasim Yüksel, başkan yardımcıları Ayça Çevikelli ve Menderes Yıldız ile yine başarılı bir organizasyona imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, Ulaş belediye hizmet binasının düğün salonunda gerçekleştirilen organizasyonda,250-300 kişilik salona yaklaşık 750-800 kişi katıldı. Buna rağmen yine de gelenlerin olduğunu gören belediye yetkilileri, vatandaşları yakındaki pastanede ücretsiz ağırladı.

BAŞKAN RASİM YÜKSEL, “KADINLAR BAŞIMIZIN TACIDIR”

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından bir konuşma yapan Ergene Belediye başkanı Rasim Yüksel, “kadınlarımız bir gün değil her gün başımızın tacıdır. Her zaman onların yanında olacağız. Bizler kadınlarımıza önem veriyoruz ve yakın zamanda Sağlık mahallesinde onlara güzel bir park yapacağız ve ürettikleri ürünleri değerlendirecekleri bir Pazar yeri projemiz var. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm kadınlarımıza ve tüm davetlilerimize minnettarız” Dedi.

MİLLETVEKİLİ CANDAN YÜCEER’DEN BÜYÜK GAF Rasim Yüksel’in ardından konuşan CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer, bu organizasyonun bir halk organizasyonu ve kadınlar günü kahvaltısı olduğunu unutarak, siyaset yaptı. Her partiye gönül vermiş davetlilere hitaben, diğer partilere ağır ithamlarda bulunarak televizyon programlarındaki siyaset arenasına çevirdi.

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ EMRE KÖPRÜLÜ; “HANGİ PARTİ MENSUBU OLURSANIZ OLUN DEMOKRASİDEN YANA OLUN”

CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü, “öncelikle Ergene belediyesi ekibini kutluyorum. O kadar güzel bir organizasyona imza atmışlar ki,bugün burada izdiham oluşmuş.Salonlara sığmadılar.Bu mutluluk vericidir.Dünyada alın teri,emeği,çocukları,ailesi için,Dünyaya bir noktada katkı koyabilmek için mücadele eden kadınların onuruna bu kadınlar gününü kutluyoruz.Ülkemizde ise,kadın olmanın değerini anlayan ve kadınlara hak ettiği değeri veren sarı saçlı mavi gözlü Mustafa Kemal Atatürk sayesinde kutlanmaya başlıyor. Mustafa Kemal Atatürk sayesinde kadının değeri ispatlanıyor.

Kadın zaten bu değerini kanıtlamış,Kurtuluş mücadelesinde en az erkekler kadar mücadele etmiştir.bugün burada farklı memleketlerden,farklı inançlardan farklı siyasi görüşlerden insanların ortak buluşma noktası kadın olmuştur.ırkınız,dininiz,mezhebiniz,partiniz ve daha birçok farklılıklarınız olsa da,çalışan,üreten,emekçi kadınların ortak düşüncesi demokrasidir,eşitliktir.Bunu da büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz.Bugün burada hep birlikte bizleri kahvaltıda buluşturan Ergene belediye başkanı Rasim Yüksel,başkan yardımcıları Ayça Çevikelli ve Menderes Yıldız başta olmak üzere,tüm emeği geçenleri kutluyor,teşekkür ediyorum” Dedi.

BAŞKAN YARDIMCISINDAN TÜRKÜ ŞOV Konuşmalardan sonra sahneye çıkan Ergene belediye korosu ve Sevda-Hakan çiftinin, “Ankara’nın bağları” parçası salonu coşturdu.Ergene belediye başkan yardımcısı Menderes Yıldız da söylediği türkü ve üçlü koro ile davetlileri büyülerken,performansı büyük alkış aldı. Ergene belediyesi halk oyunları ekibinin birbirinden güzel folklor oyunları ve çiçek, hediye takdimleriyle kahvaltı programı sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin