info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Semt Pazarı ve Park Alanı Projesi`ni Hayata Geçeriyor

Kapaklı Belediyesi Semt Pazarı ve Park Alanı Projesi`ni Hayata Geçeriyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi ve Faruk Ilgaz Caddesinin arasında kalan 2072 ada 1 nolu parselde bulunan 6 bin 840 metrekarelik alana semt pazarı ve park alanı projelerinin çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

Projenin kısa bir sürede ihaleye çıkacağını ve halkın hizmetine sunulacağını ifade eden Mandalı, “ İlçemize hayırlı olsun çalışıyoruz, çünkü halkımıza söz verdik” diye konuştu. “İHALESİ YAPILACAK” Dağınık ve günü birlik Pazar kültürünü daha modern yapmayı amaçlayan Kapaklı Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi ve Faruk Ilgaz Caddesi arasında kalan 6 bin 840 metrekarelik alana semt pazarı ve park alanı yapımı için çalışmaları tamamladı.

Kapaklı için prestijli bir proje olan semt pazarı ve park alanı projesinin çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “ Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi ve Faruk Ilgaz Caddesinin arasında kalan 6 bin 840 metrekarelik alana semt pazarı ve park alanı projesi bitti. Şubat ayı meclis toplantısında iller bankamızdan kredi çekmek için Belediye meclisimizden yetkiyi aldık. İller Bankasından kredi çekeceğiz ve gelecek para ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğümüz ihale yapacak” diye konuştu. '' PARK ALANI DA BULUNUYOR'' Kapaklı Belediyesi semt pazarının Pazar alanı bölümünün bodrum ve zemin kattan oluştuğunu kaydeden Başkan Mandalı, “ Kat alanı 3 bin 420 metrekare olan bodrum katta 43 araçtan oluşan kapalı otopark, 34 adet tezgahın bulunduğu kapalı pazar alanı,4 adet dükkan,3’er kabinli bay-bayan wc,engelli wc,bebek bakım odası,bay-bayan mescit,abdesthaneler,su deposu,pano odası ve jeneratör alanları bulunmaktadır.

Zemin katta ise 121 adet tezgahın bulunduğu açık pazar alanı, zabıta, çay ocağı ve lokanta bulunmaktadır” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin