info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Sünnet Şölenine Hazırlanıyor

Kapaklı Belediye başkanlığı tarafından Her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 12.si düzenlenecek olan `` Sünnet Şöleni``hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sünnet şöleni kapsamında 250 çocuğu sünnet ettireceklerini söyleyerek “Sünnetlere başlandı. Çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortam da erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Diğer çocuklarımız da Ramazan ayı boyunca sünnetlerini olacaklar.” Dedi. 

SÜNNETLER BAŞLADI 
13 haziran itibari ile sünnet kesimlerine başladıklarını belirten Mandalı, “Çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Kalan çocuklarımız da Ramazan ayı boyunca sünnet olacaklar. Çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ülkede sadece parası olanlar yaşamayacak. İmkanı olmayanların arkasında da belediyemiz olmaya devam edecek. İnşallah Allah bize onların Mürvetlerini de gösterir.. Şimdiden tüm ailelerimize geçmiş olsun diyorum.’’ dedi. 

BAŞKAN İRFAN MANDALI; “ÇOCUKLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ” 
Dar gelirli ailelere destek olabilmek amacıyla sünnet şölenini düzenlediklerini söyleyen Mandalı, şunları söyledi: "Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 

Bu şölenle dar gelirli ailelerimize bir nebze de katkı sağlayabilirsek kendimizi mutlu sayarız." dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin