info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı, Yeniağıl Mahallesinde Kilit Taşı Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yanıkağıl mahallesinde kilit taşı yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yapımı devam eden kilit taşı yol çalışmaları hakkında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yanıkağıl mahallemizin modern bir görünüme kavuşması ve Mahallemize hak ettiği değeri vermek adına her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen işleri müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmaları kapsamında özellikle yollarımızda önemli işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz.” dedi.

GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ Belediye Başkanı Mandalı konuşmasının devamında ise, “Yanıkağıl mahallemizde de bazı yollarımız sorunluydu. Sorunun ortadan kalkması için çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kilit parke taşları ile kaplı yollarımız hem daha kullanışlı hem de daha güzel bir görünüme kavuşturmuş olacağız” açıklamasında bulundu.

ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK Kapaklının sürekli gelişip büyüdüğünü ve inşaat sektörünün de buna paralel olarak ilçede artış göstermeye devam ettiğini belirten Başkan Mandalı şunları ifade etti '' İhale hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kapaklımızda geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz asfalt ve beton yollarımızda sorunlar olduğunu biliyoruz.

Ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarımızı mercek altına aldı ve tespitlerini yaptı. İnşallah Kapaklımızda alt yapısı tamamlanan ve bozulan Belediyemiz yetkisindeki tüm cadde ve sokaklarımızda tekrar asfalt yol yapım çalışmaları yapacağız '' dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin