info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Hobi Bahçeleri Projesi Hayata Geçiriliyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşların doğa ile iç içe vakit geçirmesi amacıyla Bahçeağıl Mahallesinde yapılması planlanan ‘Hobi Bahçesi’ projesi için incelemelerde bulundu.

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler alarak projenin yapılması planlanan alanı yerinde inceleyen Başkan Çetin, “Halkımızın şehir hayatından uzaklaşması, doğayla, toprakla iç içe olması için projemizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Hobi bahçelerinde vatandaşlarımız toprakla uğraşarak kendi mahsullerini yetiştirmenin mutluluğunu yaşayarak , yeşille iç içe şehrin stresinden uzaklaşacaklar"Dedi.

Daha yeşil bir Kapaklı için şehirde hobi bahçelerinin çok önemli bir proje olduğunu belirten Başkan Çetin " Tarımsal üretimin yanında manevi anlamda da vatandaşlarımız bu bahçelerde huzur ve moral bulacak. Hobi bahçelerinde vatandaşlarımız boş zamanlarını toprak işleriyle uğraşarak, kendi meyvesini ve sebzesini yetiştirerek güzel bir şekilde değerlendirecek.

Halkımız çocuklarıyla birlikte bahçelerimizde kendi elleriyle meyve ve sebzelerini yetiştirerek bir nevi günlük yaşamın stresinden ve gürültüsünden uzaklaşmış olacaklar. Çocuklarımız, okul öğrencilerimiz bu bahçelere gelerek fidan, bitki dikimi ve bakımıyla ilgili bilgileri uygulamalı olarak öğrenme imkânına da kavuşacaklar." dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin