info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Nostaljik Sinema Geceleri

Kapaklı’ya Beyaz Perde kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında Eski Belediye Meydanı’nda Bizim Köyün Şarkısı Filmi gösterime sunuldu.

Tüm halkı bir araya getiren “Ay Işığında Sinema Geceleri” Kapaklılı vatandaşlarımızın ilgi odağı oldu. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, kadrosunda ise Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı Bizim Köyün Şarkısı filmi Eski Belediye Meydanımızda izlendi. Nostaljik bir gece yaşayan vatandaşlarımıza patlamış mısır ve su ikramları da yapıldı. Kapaklılı vatandaşlarımız açık havada sinema keyfini doyasıya yaşadı.

Yapılan etkinlikten memnun kaldıklarını ifade eden sinema severler, “Sinemada izleyemediğimiz filmleri belediyemiz sayesinde izleme fırsatı bulduk. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler ilçemize ayrı bir renk kattı. Geçmişi günümüze taşıdınız. Ailemiz ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Belediyemize, sunduğu etkinlikler için teşekkür ederiz.” dedi.

Açık Hava Sinema günleri yaz akşamlarında vatandaşlarımıza nostalji gecesi yaşatmaya devam edecek. 9 Ağustos Perşembe günü Cici Babam Filmi Bülent Ecevit Parkı’nda beyaz perdeye yansıyacak.

Kaynak : Murat Ürtekin