info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nden Kapaklı`ya 21 Milyonluk Dev Yatırım

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahallesi Kanalizasyon Kollektör Hattı İnşaatı Temeli törenle atıldı.

Kapaklı İlçesine bağlı Karaağaç mahallesinde gerçekleşen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe Belediye Başkanları, Teski genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Daire Başkanları ve Karaağaçlı vatandaşlar katıldı. 

Yapılacak işlerle ilgili teknik bilgiler veren ve sürekli büyüyen Karaağaç’a yatırımların bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa 5 milyon 137 bin liraya mal olacak olan kollektör hattının büyük bir hızla yapılarak Kasım 2016’da tamamlanacağını belirtti. Toplam 7650 m kollektör hattı döşeneceğini ve 1 adet betonarme köprü yapılacağını hatırlatan Başa aynı zamanda kollektör hattı yapılırken imar planındaki imar yolların da açılacağının müjdesini verdi. Kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konuşmasında, “ Daha önce Karaağaç’a geldiğimde buradaki açıktan akan kanalizasyonu gördüm ve Teski’ye yapılması için talimat verdim. 

Projeyi çabuklaştırdık ve bu günlere geldik, Kapaklıya ve Karaağaç’a yapacağımız hizmetler helal olsun, önümüzde 36 ay var bu süre içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapacağımız hizmetler hayırlı olsun, kazanan Tekirdağ, olsun ” dedi. Temel atma töreninden sonra da Başkan Albayrak, protokol üyeleri ve vatandaşlar Kapaklı İlçesi asfalt, yol ve aydınlatma işi toplu açılışını yaptı. 

 Karaağaçta İnönü, Emek, Hürriyet Hamdi Kenar, Uğur Mumcu Caddesi ve 104. Cadde olmak üzere 6 yol Kapaklı’da da 7 yol aydınlatıldı. Aydınlatma da 15 Milyon 491 bin liraya mal oldu.
Kaynak : Murat Ürtekin