info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu Şampiyonu Kapaklı Sitespor Oldu

TEKİRDAĞ U14 LİGİ C GRUBU ŞAMPİYONU KAPAKLI SİTESPOR OLDU Kapaklı Site Spor Tekirdağ U14 ligi C grubunda 10 müsabakada 9 galibiyet 1 mağlubiyet ile 27 puan toplayarak C grubunu şampiyon olarak tamamladı. 10 müsabakada rakip filelere 73 gol bırakan Sitespor, kalesinde 7 gol gördü. Ligin son maçında ilçemiz sahasında Karaağaç Spor’u 5-0 yenen kırmızı- beyazlılar 3 gruplu U 14 kategorisinde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasında ter dökecek. Grup şampiyonluk Kupasını Kapaklı Belediye Başkan'ı İrfan MANDALI'nın elinden alan Site Sporlu gençler Playoffu geçerek Türkiye Şampiyonası gitmek için daha da çok çalışacaklarının sözünü verdiler. Kupa töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; Siz gençlerle gurur duyuyoruz, Site spor her geçen gün altyapılarında ki başarıları ile anılıyor. Umarım sizlerde abileriniz gibi Kapaklı'mızı Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edersiniz, başarılar diliyorum. ''dedi.

10 müsabakada rakip filelere 73 gol bırakan Sitespor, kalesinde 7 gol gördü. Ligin son maçında ilçemiz sahasında Karaağaç Spor’u 5-0 yenen kırmızı- beyazlılar 3 gruplu U 14 kategorisinde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasında ter dökecek. Grup şampiyonluk Kupasını Kapaklı Belediye Başkan'ı İrfan MANDALI'nın elinden alan Site Sporlu gençler Playoffu geçerek Türkiye Şampiyonası gitmek için daha da çok çalışacaklarının sözünü verdiler. Kupa töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; Siz gençlerle gurur duyuyoruz, Site spor her geçen gün altyapılarında ki başarıları ile anılıyor. 

Umarım sizlerde abileriniz gibi Kapaklı'mızı Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edersiniz, başarılar diliyorum. ''dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin