info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Ulaş Yurdakuldan Enerji Hatlarını Yeraltına Alınması Konusunda Müjdeli Haber

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesindeki TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) binasında TREDAŞ Yatırımlar Direktörü Mehmet Dönmez ve TREDAŞ Yetkilileri ile görüşmelerde bulundu.

Hürriyet Caddesi Yayalaştırma Projesi kapsamında çarşı içindeki enerji nakil hatlarının yer altına alınma işi konusunu görüşen Başkan Ulaş Yurdakul ayrıca Malkara ile ilgili yeni müjdeler de verdi. Başkan Ulaş Yurdakul yapılan görüşmelerin ardından konuyla ilgili olarak; “Hürriyet Caddesi Yayalaştırma Projesi kapsamında çarşı içindeki enerji nakil hatlarının yer altına alınma işi TREDAŞ yetkilileriyle görüştük. 

Bu görüşmeyle Malkara'da yapılacak tüm yatırımları ve stratejik planlarının hepsini birden ele aldık. Bunun sonucunda Malkara'da Tekirdağ tarafındaki girişten Total benzinliğinin oradaki kavşağa kadar olan bütün bölgede yürüyüş yolu güzergâhındaki enerji nakil hatlarının yeraltına alınacağını, yürüyüş yolunun şık, modern aydınlatmalarla aydınlatılmasının sağlanacağını ve çarşı içinde de enerji nakil hatlarının tekrar yeraltına alma çalışmalarının devam edeceğini Malkara halkına müjdeliyoruz. Geçici bir süre kazılardan ve olumsuz fiziki şartlardan ötürü vatandaşlarımıza rahatsızlık verebiliriz, bunun için özür dileriz. Amacımız daha güzel bir Malkara'yı yaratmak. 

Hep birlikte daha iyiye.” diyerek açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Murat Ürtekin