info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Akademisinin El Sanatları Sergisi 20 Haziran 2016 Tarihinde Açılıyor

Malkara Belediye Akademisinde hanımlara yönelik verilmeye devam edilen takı tasarım, dekoratif ahşap süslemeciliği ve kırkyama kurslarında kursiyerlerin yapmış olduğu ürünlerin sergileneceği El Sanatları Sergisi 20 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 12.00’de Kurtuluş Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un “Üreten kadın bizim için çok önemli” diyerek Belediye Akademisinde büyük önem verdiği el sanatları kurslarına katılan vatandaşlar almış oldukları eğitimlerin ardından kendi ürettikleri ürünleri sergileme ve satış yapma fırsatı bulacaklar. Kursiyerler, ürünlerden elde edecekleri gelirlerle de aile ekonomilerine katkıda bulunacaklar. 

Başkan Ulaş Yurdakul konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında; “Belediye Akademisinin el sanatları kurslarında keyifli ve kaliteli çalışmalar yapılarak çok güzel ürünler ortaya çıktı. Malkara`da üreten kadın bizim için çok değerli ve çok önemli. Malkara kadını artık üreten ve istihdama, kent ekonomisine katkısı olan kadın durumundadır. Kurtuluş Parkı’nı Belediye Akademisinde verilen el sanatları kurslarında kursiyerlerin yapmış olduğu ürünleri sergileyebilecekleri mini el emeği pazarı şeklinde düzenledik. Belediye Akademisinin el sanatları kurslarındaki kursiyerlerimiz de yapmış oldukları ürünleri Kurtuluş Parkı’nda sergileyecekler, Malkaralı vatandaşlarımız da bu ürünleri hem görme hem de satın alma fırsatı bulacaklar. 

20 Haziran 2016 Pazartesi günü Kurtuluş Parkı’nda gerçekleştireceğimiz El Sanatları Sergisine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.
Kaynak : Murat Ürtekin