info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Durmak Bilmiyor

Şahin Mahallesi RSS Beton Asfalt Yol Çalışması Hemşerilerimize Hayırlı Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Malkara - Şahin - Doluköy güzergâhında RSS (sıkıştırılmış beton üzeri asfalt yol) çalışması başladı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Belediye Meclis Üyesi S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan ile birlikte gün içerisinde birçok kez yol yapım çalışmalarının olduğu bölgeye giderek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Yapmış olduğu incelemelerin yanı sıra Şahinköy, Hemit ve Pirinççeşme Mahallelerinde kahvehanelere de uğrayan Başkan Ulaş Yurdakul, yapılan yol çalışmalarıyla ilgili mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Başkan Ulaş Yurdakul yol çalışmalarıyla ilgili olarak; “Uzun süredir Şahin Mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın büyük çilesi haline gelen Doluköy - Şahin - Malkara güzergâhındaki bağlantı yolunun bugün itibariyle yapımına başlandı.

Bu güzergâhta RSS yani sıkıştırılmış beton üzeri asfalt yol yapılıyor. Öncelikle bu yolun hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Gün içerisinde sıklıkla bu bölgeye gelerek yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak hem de bizler bütün mahallelerimizin bağlantı yollarındaki güzergâhlara önem veriyoruz ama özellikle bu güzergâhtaki yola daha çok önem veriyoruz. Çünkü önceki yıllarda ağır tonajlı araçlar ve zemin sebebiyle bozulan bu yol birçok defa yapılmasına rağmen maalesef sürekli yine bozuldu.

Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı ve bizlerin de girişimiyle bu yol daha sağlıklı bir şekilde yapılmış olacak. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyor, mahalle sakinlerimizin anlayışı için de çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca diğer mahallelerimizin birbirleriyle ve Malkara merkezle olan bağlantı yollarında sathi kaplama çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor.

Yapmış olduğumuz incelemelerin yanı sıra Şahinköy, Hemit ve Pirinççeşme Mahallelerine de uğrayarak vatandaşlarımızla da sohbet edip kendilerinin talepleri ve önerileriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk ve yapılan yol çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Tekrardan hem kendi adıma hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın adına RSS sıkıştırılmış beton üzeri asfalt yol çalışmasının hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Görev süremizin sonunda bütün sorunları tek tek çözeceğiz. İşimiz, Gücümüz Malkara dedik ve daha modern bir Malkara’yı inşa etmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Daha modern bir Malkara’yı inşa edeceğiz çünkü hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layık.” Diyerek düşüncelerini belirtti.

Kaynak : Murat Ürtekin