info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, STK Başkanları ve Mahalle Muhtarları İle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Mahalle Muhtarları ile Bahar Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına; Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan ve Ali İhsan Uslu yer aldı. Kahvaltı programında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımız, muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarım bu sabah bizimle burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Bizler hem muhtarlarımız, hem Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte 3. yılımızı geride bırakacağız. Bu 3 yıl içerisinde muhtarlarımız ve STK başkanları ile hep birlikte Malkara'ya eserler bırakmaya çalıştık. Malkara'nın ihtiyaçları doğrultusunda hemşerilerimizi rahatlatacak, Malkara'nın önünü açacak yatırımlar yapmaya çalıştık ve sık sık bir araya geliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Kombine Et Tesisi ihalesinden sonra özellikte Sivil Toplum Kuruluşlarıyla beraber hem Edirne'ye hem de Keşan'a bir takım ziyaretlerimiz oldu. Umarım bunlarda sonuç getirir.

Ciddi anlamda Malkara'nın ihtiyaçları var. Tarım ve Hayvancılık konusunda ihtiyaçları var. Şehir merkezi ve modern bir kent konusu ile ilgili ihtiyaçları var. Bunların hepsine cevap vermeye çalışıyoruz. Malkara'nın zaman zaman siyaseti bir kenara bırakıp ortak akım doğrultusunda Malkara için neler yapabiliriz doğrultusunda bütünleşmesi, birleşmesi lazım. Bu konuda bizlerle birlikte adım atan siyasi görüşü ne olursa olsun hem muhtarlarıma hem STK başkanlarına teşekkür ediyorum. Seçim zamanları sandık ortaya çıktığı zaman demokratik haklarımızı kullanarak yüreğimizde ve gönlümüzde hangi parti varsa ve fikirleri bize sıcak geliyorsa gideceğiz ona oyumuzu kullanacağız.

Ama seçim bitti sandık ortadan kalktığı zaman hepimizin ortak bir kaygısı var. Malkara'yı bir adım ileriye taşıyabilmek. Görev yaptığımız mahalleyi, görev yaptığımız Sivil Toplum Kuruluşunu bir adım ileriye taşıyabilmek. Bu doğrultuda bu bilinçle hep beraber çalışıyoruz. Çoğu zaman siyasi kimliklerimizi bir yana bırakıp elimizden geldiği kadar herkesle kucaklaşarak, bütünleşerek bu doğrultuda adım atmaya çalışıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızda, muhtarlarımızda bu konuda bizlere ciddi destek veriyorlar hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin