info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Yerel Esnafımızı Koruyarak Yerel Kalıkınmaya Destek Olalım

Malkara Belediyesi, Malkara Sanayi ve Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte Belediye Başkanlık Makamında " Yerel Esnafımızı Koruyarak Yerel Kalkınmaya Destek Olalım" projesinin işbirliği protokolü imzalandı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, " İlçe ekonomimizin canlandırılması amacıyla esnafın bilinçlendirilerek halkımızın yerel esnaftan alışveriş yapmasına teşvik etmek için yapılan iş birliği projesidir. Amacımız Malkara esnafımızın ekonomik olarak rahatlaması. Şu an 100’ün üzerinde katılımcı var. Katılmak isteyen esnaflarımız Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya Belediyemize bilgi vermeleri yeterli olacaktır. Projeye katılan esnaflarımız stickerlarla işaretlenecektir.

Proje kapsamında stickerlarla işaretlenen esnaflarımız müşterilerine kendilerinin belirlediği %3 ile %15 arası indirim uygulayacaktır. Sevgililer gününde tüm hemşerilerimizin Malkaralı esnaftan hediye almasını talep ediyoruz, çünkü esnafımız bizim en büyük sevgilimizdir. "Yerel Esnafımızı Koruyarak Yerel Kalkınmaya Destek Olalım" projesi 7 Şubat’ta başlayarak 90 gün sürecektir. Halkımızın alışverişini yerel esnaftan yaparak ilçe ekonomisine katkı sunmasını önemsiyoruz. Ayrıca Malkara Belediyesi tarafından 31 Ocak 2017 Salı günü saat 19.30'da Kültür Saray'ında Müşteri iletişimi ve vitrin dizaynı konulu eğitim verilecek olup iş yeri sahipleri ve personellerinin eğitime gelmeleri halinde kendi açılarından faydalı olacaktır." dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin