info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul`dan Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesini Ziyaret Etti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesine giderek Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy`a ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu.

7 Şubat 1924 tarihinde kurulan Türk Kadınlar Birliği'nin kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Meclis Üyesi Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük yer aldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra ilk örgütlü ve en büyük kadın kuruluşu olan Türk Kadınlar Birliği'ne, bugüne kadar verdiği kadın erkek eşitliği mücadelesinde kat ettiği yol ve aldığı sonuçlardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu gün, bu derneğin üyeleri olarak eşitlik ve özgürlük taleplerinizden vazgeçmeyeceğinizi dile getirdiğiniz bir gündür.

Bu gün kadın hakları günüdür. Kuruluşunuz 93.yıl dönümü kutlarım." dedi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Kadınlar Birliği'nin kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy'a çiçek takdim etti. Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini unutmayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan'a ve Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük'e teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin