info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Malkaralı Vatandaşlara Ankara Gezisi Gerçekleştirdi

Malkara Belediyesi tarafından vatandaşlara, 10 Kasım 2016 Perşembe günü 10 Kasım Atatürk`ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Ankara’ya gezi gerçekleştirildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında gerçekleştirilen geziye; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ve iki yüz elliye yakın Malkaralı vatandaş katıldı. Ankara gezisine katılan Malkaralılar Ankara gezisi sayesinde Ankara'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezme ve görme fırsatı buldular. Ankara'ya giden Malkara halkı, Anıtkabir’i ve günümüzde müze olarak hizmet veren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin binalarını ziyaret ettiler.

Ankara gezisinde hemşerilerine eşlik eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikal edişinin 78. yıl dönümünde, Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ederek büyük bir özlem, saygı ve rahmetle andık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu cumhuriyetimizle, saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hediyesi olan Cumhuriyetin her zaman bekçileri olacağız.” dedi. Malkaralılar 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Ankara’da Atatürk’ü ziyaret etme ve tarihi yerleri görme fırsatı verdiği için büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin