info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Tarafından Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 12 Şubat 2016 Cuma günü saat 15.00’de Aykut Giral isimli engelli vatandaşa Yaylagöne Mahallesi’ndeki evinde manuel tekerlekli sandalye hediye edildi.

Akülü arabanın teslim programında; Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Burcu Arabacı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Kader Eroğlu, Yaylagöne Mahallesi Muhtarlığı Azası Nail Veyses, belediye personeli İrem Canger, Aykut Giral ve Aykut Giral’ın ailesi yer aldı. 

Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un da selamlarını ileterek manuel tekerlekli sandalyeyi Aykut Giral’a teslim etti. Göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük'e, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Burcu Arabacı’ya ve kendileri aracılığıyla da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür eden Aykut Giral akülü aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Kaynak : Murat Ürtekin