info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesinden Örnek Proje

Üreten Kadınlarımıza Belediyeden Destek

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un önemli önceliklerinden olan “kadınlarımızın salt tüketici konumundan kurtarılarak üretime katılmalarını sağlayarak aile bütçesine katkı sunmalarının desteklenmesi” hedefine katkı sunmak amacıyla Kurtuluş Parkında El Emeği Çarşısı 20.06.2016 tarihinde hizmete girdi. 

Belediye Akademisi el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin ürettiklerinin satışı el emeği çarşısında satışa sunulmuştur. 8 adet satış standının bulunduğu çarşıda el sanatları üretimi gerçekleştiren kadınlarımız ile organik köy ürünlerinin bireysel olarak satışını yapmak isteyen üretici kadınlarımıza haftada bir gün ücretsiz stant tahsisi yapılacaktır. 

Üreten Malkara sloganıyla çıkılan yolda üreten kadınlarımızın ürünlerinin hak ettiği değeri bulacağı el emeği çarşısında satış yapmak isteyen üretici kadınlarımızın ürün ve satış yapacağı günü tespit ederek stant tahsisini gerçekleştirebilmeleri için Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları yeterli olacaktır. 

Malkara Belediyesi,üreterek kazanan Malkara oluşumunda kadın üreticilerin desteklenmesine devam edecek.
Kaynak : Murat Ürtekin