info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Hürriyet Caddesinde Yayalaştırma Projesi Sürüyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hürriyet Caddesine giderek Yayalaştırma Projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

İncelemeler esnasında Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin de yer aldı. Hürriyet Caddesi'nde yapılan çalışmaları inceleyen ve yetkilerden bilgiler alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hürriyet Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, bir önceki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Birol Kaya ile sohbet edip, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bir önceki dönem Belediye Başkanlığı yapan Birol Kaya, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a sohbetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Hürriyet Caddesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Hürriyet Caddesi Yayalaştırma Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Tamamlanan ve hizmete sunulan Şehitlik Caddesi’nin ardından yapımı devam eden Hürriyet Caddesi tamamlandığında Malkaramıza yakışır örnek bir cadde daha kazandırmış olacağız. Malkara’yı daha modern bir ilçe yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin