info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliği Düzenledi

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle Malkara Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) da öğrenim gören kreş öğrencilerine etkinlik düzenledi.

SODAM’da gerçekleştirilen etkinliğe; Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük, Malkara Kaymakamlığı Dayanışma Merkezi Müdürü Selda Köroğlu, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve SODAM kreş öğrencilerinin anneleri katıldı. Etkinlikte Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri Sosyal Dayanışma Merkezi’nde öğrenim gören kreş öğrencilerine ikramlarda bulunarak, öğrencilere hem yatırımı, hem yerli malının önemini ve hem de tutumluluğu öğrettiler.

Daha sonra Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinin hazırladığı yerli malı ürünler hep birlikte tüketildi. Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük; “12 - 18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutluyoruz. Bu kapsamda SODAM’da kreş öğrencilerimize tutumluluk bilincini yaygınlaştırmak için Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak etkinlik düzenledik.” dedi.

Öğrencilerin anneleri düzenledikleri etkinlik için emeği geçen Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük ve Kent Konseyi Kadın Meclis Üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Etkinliğimizin sonunda, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinin hediyeleri ile çocuklar oyunlar oynayarak eğlendiler.

Kaynak : Murat Ürtekin