info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkarada Yeşilay Haftası Bağımsızlık Voleybol Maçı Dostça Sona Erdi

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Malkara Belediyesi tarafından organize edilen Yeşilay Haftası Bağımsızlık Voleybol Maçı 4 Mart 2016 Cuma günü saat 15.00’te Malkara 14 Kasım Kapalı Spor Salonunda oynandı.

Maçı izleyenler arasında; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Refet Çeviker, Malkara İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya, Zabıta Müdür Vekili Ercan Doğan yer aldı.

Malkara Belediyesi Halka Oyunları ekibinin folklör gösterisinin ardından oynanan Yeşilay Haftası Bağımsızlık Voleybol Maçı 1-1’lik skorla dostça sona erdi. Voleybol maçında Malkara’da görev yapan öğretmenler ve öğrencilerinin karma olarak oluşturduğu yeşil-siyah ile yeşil-beyaz takımları mücadele etti. Yeşilay Haftası Bağımsızlık Voleybol Maçı sonrası Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı her iki takımın kaptanlarına plaketlerini takdim ederken, Malkara Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Refet Çeviker ve Malkara İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış da voleybol maçında oynayan öğretmen ve öğrencilere Malkara Belediyesi’nin hediyelerini verdiler.
Kaynak : Murat Ürtekin