info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pazarcı Esnafımız İçin Çalışıyoruz

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Pazarcı Esnafımız İçin Çalışıyoruz dedi

Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz ile Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül,Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Önem ve Tamer Karataşoğlu yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgiler veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında belirlenen yasakların kaldırılmasıyla birlikte yayınlanan Normalleşme sürecinin ardından 09.06.2020 tarihli ve Karar No 50 sayılı Malkara Kaymakamlığı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Kararı yazısı ile il dışından gelen pazarcı esnafının tezgah açmasına müsaade edilmiştir.

İlçemize Gelecek Olan Pazarcı Esnafının Sosyal Mesafe, Maske ve Belirtilen Kurallara Riayet Etmeleri Önem Arz Etmektedir Karara istinaden; 15.06.2020 Pazartesi günü ilçemizde kurulacak olan pazar yerine komşu ilçemiz Keşan'dan gelecek pazarcı esnaflarımızla ilgili Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Önem, Tamer Karataşoğlu ile istişarelerde bulunduk. Bu süreçte Keşan ilçesinde 13.06.2020 Cumartesi günü kurulacak olan ilçe pazarında Malkara'lı pazarcı esnafımızın da mağduriyet yaşamadan tezgâh açabilmeleri için gerekli girişimlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız.

Pazarcı esnafına normalleşme sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.” diyerek misafirlerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak : Murat Ürtekin