info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ahmet Poyraz Sözünü Tuttu

Bir süre önce görevden alınan Oktay Çolpan’ın yerine gelen daire başkanı Bülent Doğan Fen işleri daire başkanlığına getirildi.

Bu tarihten itibaren yeni bir süreç başladı. Yukarısevindikli-Vakıflar yolunun çok kötü olduğunu belirttiğimiz haberin ardından haber merkezimize bir açıklama yapan Tekirdağ Kültür daire başkanı ve Kadir Albayrak’ın en yakın yardımcılarından Ahmet Poyraz, “bu yolun yapılması Fen İşleri Daire başkanlığının programında mevcuttur. 

Bunu Sayın başkanımız Kadir Albayrak da açıklamıştır. Fakat ihale sürecinden sonra gelişen kış şartları nedeniyle yol asfaltlanamadı. Bu nedenle, öncelikli olarak mevcut çukurlar doldurularak ulaşım kolaylaştırılacak ve bahar-yaz ayları itibariyle asfaltlama çalışması başlayacaktır” dedi. Bu sözünü yerine getiren Poyraz, yol tefsiye programını gündemine alarak gerekli dolgu işlemini başlattı. 

Bu durumdan memnun olan başta Çorlu-Muratlı taşıma kooperatifi ile servis şoförleri olmak üzere tüm şoförler, “Yoğun kış şartlarına girilirken, bu yola dolgu yapılması iyi oldu. Fakat bu kalıcı değil. Dolgu sözünü yerine getiren büyükşehirin, sıcak asfaltı da yapacağını temenni ediyoruz” dediler.
Kaynak : Murat Ürtekin