info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı`da Muhalefete Başladı

Yapamıyorsanız Söyleyin Biz Yapalım

Ak Parti Muratlı teşkilatı, yeni yönetimiyle hızlı giriş yaptı. Kış ayında kar yağışıyla başlayan belediyenin hizmet skandallarına nihayet Ak Parti teşkilatı da “YETER” dedi. Kar yağışıyla, özellikle Muratlı saat meydanından Sıra Dükkânlar mevkiinden Ballıhoca mahallesine kadar adeta köstebek yuvasına dönen yolu mercek altına alan Muratlı Ak Parti teşkilatı, bu yollarda araçların lastiklerinin patlamasına neden olan çukurları basın mensuplarıyla paylaştı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI METİN ARICI; “YAPAMIYORSANIZ BİZ YAPALIM” Metin Arıcı başkanlığında yapılan açıklamada; İlçemiz Tekirdağ-Muratlı girişi Mustafa Kemal caddesi Kantar önü mevkiinde oluşan çukurlar yüzünden, bugün seyir halinde olan araçların büyük çoğunluğunun lastikleri parçalanmış ve jantları yamulmuştur.

Mağdur vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, bu hususta önemli bilgi vermek isterim. Tekirdağ-Muratlı çevre yolu başlangıcından Ballıhoca yol ayrımına kadar olan mesafeyi kapsayan bölüm, Muratlı ilçe belediyemiz ve Tekirdağ Büyükşehir belediyesi sorumluluğundadır.

KENDİLERİNİ GÖREVE DAVET EDİYORUM. EĞER BELEDİYEMİZ BOZUK OLAN BU YOLUMUZU YAPAMAYACAK DURUMDA İSE MURATLI’MIZ İÇİN BU YOLU YAPTIRMAYA HAZIRIZ” DEDİLER.

Kar yağışının başladığı günden beri bu yollarda hiç bir çalışma yapmayan belediyelerin, Ak Parti Muratlı ilçe başkanlığının ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin