info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aşağısevindiklispor Başkanı Mustafa Erşen, Aşağısevindiklispora Haksızlık Yapılıyor

Aşağısevindiklispor Başkanı Mustafa Erşen, Muratlı belediyesi ve belediye başkanına tepkilerini dile getirdi.

Muratlı’nın eski köy, yeni mahallesi olan Aşağısevindikli’nin süper amatör lige çıkma başarısı elde eden Aşağısevindiklispor kulübünün başkanı Mustafa Erşen, Muratlı belediyesi ve belediye başkanına tepkilerini dile getirdi. 

Süper amatör lige çıkarak Muratlı Belediyespor ile aynı kategoride mücadele eden takımın başkanı Erşen, kulübün üyelerinden Ersan Büyükyılmaz, Hakan Akdeniz, Kemal Öksüz ve Erkan Güneş’le gelerek haber merkezimize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşağısevindiklispor kulübüne çifte standart ve ayrımcılık yapıldığını söyleyen Mustafa Erşen; “Her kulübün kendine göre belli başlı sıkıntıları var. 

Biz bir köy kulübü olarak buralara kadar geldik. Başka bir yerde bir köy kulübünün buralara kadar geldiği var mı bilmiyorum. Biz bir köy kulübü olarak süper amatör lige çıkma başarısı gösterdiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Bizim kabul edemediğimiz, Muratlı belediyesinden Süper amatör ligde mücadele eden iki takımından Muratlı Belediyespor kulübüne 53 bin lira maddi destek yapılırken, bizim 25 bin lira talebimiz olmasına rağmen,10 bin lira ödeme kararı verilmesi, ayrımcılık ve haksızlık oluyor. 

OYSA BİZİM RESMİ OLARAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA VERDİĞİMİZ DİLEKÇEDE 25 BİN LİRA TALEBİMİZ MEVCUTTUR. Başkan Nebi Tepe bize takımları birleştirme talebinde bulundu ama neden böyle bir şey yapalım ki? Daha önce de Muratlı’nın tüm takımları birleşti ama biz böyle bir şey düşünmüyoruz. Ayrıca çok takım olması, Muratlı halkına güzel bir futbol eğlencesi sunuyor. Üç takım var, Muratlı belediyespor, Aşağısevindiklispor ve Halk Eğitimspor. Neden azaltılması gerektiğini anlayamadık. Ayrıca gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora teşvik ediyoruz. Bir takımda 20 kişi yerine, üç takımdan 60 futbolcu ile güzel bir ortam oluyor. Gönül ister köyden bir takım daha çıksın. 

Çorlu gibi mesela. SAYIN KADİR ALBAYRAK BAŞKANIMIZ, TÜM SÜPER AMATÖR KULÜPLERİNE AYRI AYRI 20 BİN LİRA YARDIMDA BULUNDU, MURATLI BELEDİYESİ İSE BİR TAKIMA 53 BİN LİRA BİR TAKIMA 10 BİN LİRA VERİYOR. BİZ BU HAKSIZLIĞA KARŞIYIZ. BİZ BU PARAYI ALMAYACAĞIZ. DURUMU MİLLETVEKİLLERİNE ANLATACAĞIZ. OY İSTEMEYE GELİNCE KAPIMIZI ÇALANLAR, DESTEĞE GELİNCE AYNI YAKINLIĞI GÖSTERMİYORLAR. ARTIK KÖYLER DE OY VERİYOR. BİZE ŞİMDİYE KADAR DESTEK VEREN İKİ FİRMA VAR. ÖZDENLER VE İNCİRCİOĞLU. GEREKİRSE BİZ TEK BAŞIMIZA YOLUMUZA DEVAM EDERİZ.” Dedi. 

Bu konuda bir açıklama yapan Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe, “Bizim zaten Aşağısevindiklispora bir para ödeme gibi bir programımız yoktu. Belediyenin tek bir takımı var. Kendileri talepte bulununca, kaç para istediklerini sordum. “10 bin lira yeter” dediler, biz de talepleri üzerine 10 bin lira ödeyeceğimizi söyledik. Aramızda herhangi bir sorun yok. ” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin