info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğimizi Kimsenin Bozmasına İzin Vermeyeceğiz

Muratlı Vekil Kaymakamdan Tokat Gibi Cevap

Muratlı vekil Kaymakamı Şahin Demir, Muratlı’da son günü olan Ramazan bayramının 1. Gününde, son zamanlarda Muratlı’nın bir mahallesinde yaşanan olay ile bazı siyasi grupların mezhep ve memleket ayrımcılığına Muratlı vekil Kaymakamı Şahin Demir, Muratlı eski öğretmenevindeki bayramlaşma programında ibretlik bir konuşma yaptı. 

Ülkemizin farklı kültürlere ve farklı değerlere sahip topluluklarının gelenek ve görenekleriyle, folklorik yapısıyla güzellik ve renk kattığını söyleyen Şahin Demir yaptığı konuşmada; Ülkemiz ve İslam alemi açısından, dini bayramlarımızdan birini idrak ediyoruz. İnşallah birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olur, daha da pekişmesine sebep olur. Özellikle terör olaylarının ülkemizde yoğun olarak cereyan ettiği bu günlerde, bu birliğe, beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Zaten terörün amacı da, bu birliği ve beraberliği kaldırmak, kaos ortamı oluşturmaktır. İnşallah buna fırsat vermeyeceğiz. 

Birliğimizle, beraberliğimizle, kardeşlerimizle, bu topraklarda olmanın bedelini bundan önce nasıl ödediysek, bundan sonra da bu bedeli ödeyeceğiz. Ama birliğimizden, kardeşliğimizden vazgeçmeyeceğiz. Bu vesileyle de, burada bugün ehemmiyet içerisinde bulunmamızı sağlayan güvenlik güçlerimize, komutanımız ve emniyet müdürümüz vesilesiyle teşekkür ediyorum. 

SÜREKLİ BUNA VURGU YAPTIĞIMI BİLİYORUM AMA RABBİMDEN BİRLİĞİMİZİN, BERABERLİĞİMİZİN DAİM OLMASINI DİLİYOR, HEPİNİZİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM” Dedi. 

Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe’nin, geleneksel hale gelen toplu bayram fotoğrafı çekilmesini reddetmesinin ardından, Muratlı Devlet hastanesi, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ziyaretleri ile bayram programı sona ererken, Kaymakam Şahin Demir’in şehit ailelerini ziyareti takdir ve memnuniyetle karşılandı.
Kaynak : Murat Ürtekin