info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Esnaf Vatansever Esnaf

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Muratlı ve Süleymanpaşa’dan sonra Çorlu’ya da bir mağaza açan Ata Optik gözlük mağazasının sahibi Kader Kaydı, mağazalarından çok yaptığı uygulamalarla dikkat çekiyor. “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” düşüncesiyle hareket eden Kader Kaydı, vatandaşın sağlığın teminatı olan sağlık kurumu personeline indirimli gözlük kampanyası başlatmıştı.

Bununla yetinmeyen bu esnaf, şimdi de Gazi ve Şehit ailelerine ücretsiz optik çerçeve+cam vermeye başladı. Haber merkezimize bu konuda bir açıklamada bulunan Kader Kaydı, “dünya fani, geçicidir. Biz de bu dünyada misafiriz. Kazancımız, malımız bu dünyada kalacak. Kefenin cebi yok.

Bu nedenle, başta 15 Temmuzda kaybettiğimiz şehitlerimiz olmak üzere, güneydoğu’da terörle mücadele esnasında gazi ve şehit olanlar beni yürekten etkiledi. Yakın zamanda büyük şehirlerimizde baş gösteren kanlı eylemlerde asker, polis ve masum vatandaşların acısını derinden hissettim.

Bu nedenle, kendi imkânlarımla karınca kararınca benim de çorbada tuzum olsun diyerek böyle bir karar aldım. Bir nebze de olsa katkım bulunursa, bu huzur bana yeter” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin