info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayırsever İşadamı Muratlı`ya Yapılmayanı Yaptı

Şark Mimari Yapı A.Ş sahibi Kerem Demir, Muratlı’nın uzun süredir eksikliğini hissettiği Rehabilitasyon merkezinin hizmete açılmasında sona yaklaştı.

Aylardır bu rehabilitasyon merkezinin tamamlanması için büyük bir özveriyle yoğun çaba harcayan Kerem Demir, annesinin ismini taşıyan Özel Gülbahar Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinin açılışı için gün sayıyor. Muratlı’da görev yaptığı süre içinde, Rehabilitasyon merkezi yapılması için çaba harcayan, bunu gerçekleştirmek için epey bir yol alan Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun bu hayalini gerçekleştiremeden Hatay’a tayini çıkmasıyla bu proje gerçekleşmemişti.

Bu projeyi tamamlamayı kendine görev edinen hayırsever işadamı Kerem Demir, nihayet bitime yaklaştı. Bu konuda bir açıklamada bulunan Kerem Demir, “Bu hem Hatay’a tayini çıkan Kaymakamımız Mahmut Hersanlıoğlu hem de benim hayalimdi.

Muratlı’da hem bakım ve rehabilitasyona muhtaç olan kişilerin başka bir ilçeye veya il merkezine gidip gelme zorunluluğunu ortadan kaldırmak hem de insanlara bir nebze olsa faydalı olmak benim en büyük mutluluğumdur. İnşallah en kısa zamanda bu rehabilitasyon merkezini açar ve halkımızın hizmetine sunarız” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin