info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak ve Nebi Tepe`den Cevap Bekleniyor

Okulumuza Sahip Çıkmayan Oy İçin Gelmesin

Daha önce haberimizde Muratlı METEM (Muratlı Mesleki Teknik Lise) velilerinin, okulun öğrencilerinin sportif alanda başarılı olduğu halde ne okul bahçesine beton döküldüğü ne de çöp 2 adet çöp konteyneri ve 10 adet çöp kovası verilmediği için tepkilerini dile getirmiştik.

Aradan aylar geçmesine rağmen,ne büyükşehir fen işlerinden beton için bir çalışma yapıldığına dair Kadir Albayrak'dan ne de 4 yıldır talep olmasına rağmen,10 adet çöp kovası ile 2 adet çöp konteyneri vermeyen belediye başkan yardımcısı Güler Aktaş görevden alındığı halde Nebi Tepe'den bir sonuç alınamadı.

Bu konuda tepkilerini dile getiren okul velileri, "seçim zamanı kapımızı çalanlar,şimdi neredeler? 4 yıldır çöp konteyneri ve çöp kovası vermeyen Muratlı belediyesi ve beton ocakları bulunduğu halde beton dökmeyen büyükşehir belediyesinden kimse gelmesin.unutmasınlar ki,o okulda geleceğimizin teminatı yüzlerce çocuk okuyor.Yüzlerce çocuğu mağdur edenleri,biz de yüzlerce veli mağdur etmesini biliriz.

Bize kuru vaat değil hizmet eden belediye başkanları ve meclis üyeleri lazım.Seçimde konuşma sırası bize gelecek" Demektedirler.

Kaynak : Murat Ürtekin