info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp İlçe Başkanı Hüseyin Tufan; Gün Birlik ve Beraberlik Zamanıdır

MHP Muratlı ilçe teşkilatı, başkan Hüseyin Tufan’ın olağanüstü toplantı çağrısı üzerine bir araya geldi.

Toplantıda partililere seslenen Hüseyin Tufan, “Gün, birlik ve beraberlik zamanıdır. Ülkemiz yüzyıllardır iç ve dış güçler tarafından yıpratılmak ve yok edilmek isteniyor. Fakat TÜRK MİLLETİ ÖYLE BİR MİLLETTİR Kİ, NASIL ŞİMDİYE KADAR BU HAİNLERE FIRSAT VERMEDİYSE, BUNDAN SONRA DA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARA CEVABINI TOKAT GİBİ VERMESİNİ BİLİR. Bu nedenle, tüm halkımızın sağduyulu ve birlik, beraberlik içinde hareket etmesi şarttır.

Bir hususu da özellikle dile getirmek istiyorum; 15 Ağustos gecesi, darbecileri önlemeye çalışan ve bu mücadele esnasında darbecilerden bir kısmını öldüren veya şiddet uygulayan kişiler, bozkurt işareti yapmışlardır. Her şiddet uygulayıp Bozkurt işareti yapanlar MHP’Lİ, ÜLKÜCÜ olamaz. MHP’Lİ ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİMİ İÇ SAVAŞA ÇEKMEYE ÇALIŞAN PROVOKATÖRLER HEDEFİNE ULAŞAMAYACAKLARDIR. Ülkücüyü katil gibi göstermeye çalışanlar, içimizdeki hainlerden başkası değildir.

 

Halkımızdan ricam, her sokakta terör estirip Bozkurt işareti yapanı ülkücü zannetmesinler. Genel başkanımızın bu konuda bir beyanatı olmuş, tüm ülkücüleri bu provokasyonlara karşı daha önceden uyarmıştı. Bu tür provokasyonlara inanmayın. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Ben tüm MHP’Lİ kardeşlerime şunu söylüyorum, her mahallede bir kanaat önderi seçerek, ülkemizi bölmeye çalışanlara karşı herhangi bir eylemde bulunulduğu zaman, bu kanat önderleri tarafından bir araya getirilerek tek bir noktada ortak hareket etmeliyiz” Dedi.

 

Eski ilçe başkanı İmdat Altuntaş, “bu darbe girişiminde kimin kazandığına değil, kimin kaybettiğine bakmamız gerekmektedir. Kaybeden Türk ordusu ve Türk milletidir. Bir grup darbe girişimcisi yüzünden askerimizi hedef gösterenlere karşı, vatanımızın ve milletimizin yılmaz bekçileri askerimize ve akabinde polisimize sahip çıkmamız gerekmektedir. Herhangi bir saldırıda bizleri koruyacak olan yine kolluk kuvvetlerimizdir” Dedi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, toplantının basına açık bölümü sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin