info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

M.Talha Enis Muratlı`da Belediye Başkanı Gibi Karşılandı

Aydın Gençlik platformu ve Ak Parti Muratlı ilçe teşkilatının ortak girişimiyle, ünlü Roman sanatçı Balık Ayhan Muratlı’da bir konser verdi.

Geceye Aydın Gençlik Platformu başkanı Muhammed Talha Enis, Prekast Beton firmasının sahibi Şerif Enis, İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Tekirdağ milletvekili Metin Akgün, Aydın Gençlik Platformu İstanbul il başkanı Erhan Vergili, Kiptaş genel müdürü İsmet Yıldırım, MHP Muratlı ilçe başkanı Hüseyin Tufan katıldı.

Konser öncesi Turan mahallesine çıkarak burada Roman vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinleyen sanatçı Balık Ayhan, “düne kadar bizi hiç biri tanımıyordu. Şimdi biz AB bakanlıkları,Aile ve Sosyal politikalar bakanlıkları,bütün bakanlıklarda varız.Kapı çalmadan dahi girebiliyoruz.

Ufak tefek aksaklıklar olacak fakat siyaset kaygan bir zemindir.Çünkü bir yere söz veriyorsun,gidemiyorsun.Bunu anlayışla karşılayın ama nazınızı da yapın.Artık bizler de siyaset arenasında söz ve talep sahibiyiz” Dedi. Konser gecesinde Şair Hasan Koncu’nun şiir dizeleriyle giriş yapan Enisler Grup yönetim kurulu başkanı ve Aydın Gençlik platformu başkanı M.Talha Enis, “insanın vatan sevgisi ve vatansızlığını anlamak için bir Suriyeli kardeşimizin gözlerine bakmak yeterlidir.

Bu nedenle biz dünyanın en güzel vatanına sahibiz. Bu vatanın değerini bilelim. Yıllarca koalisyonlar döneminde ülkemiz hep yerinde saymış. İstikrarlı bir Türkiye için,16 Nisanda sandık başına gittiğimizde, istikrar için oy kullanın” Dedi.Muratlı Ak Parti ilçe başkanı Metin Arıcı,Tekirdağ milletvekili Metin Akgün ve İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın hedefinde de CHP ve Tekirdağ yerel yönetimleri vardı.

Konuşmaların uzun sürmesi nedeniyle sıkılan vatandaşlar, Balık Ayhan’ın şarkılarıyla coşkulu bir gece geçirdiler.

Kaynak : Murat Ürtekin