info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı 1935 Takımı Kurucusu Üzeyir Özdemir`den Açıklama

Bu Takım Muratlı`nın Geçmişi ve Geleceğidir, Sahip Çıkın

Muratlı’nın en Yeşilayspor ile birlikte en köklü kulüplerinden birisi olan Muratlı Dirikspor kulübü, belediye başkanı Nebi Tepe’nin her seçimde ısrarla söylediği ve tek yerine getirdiği vaatlerden biri olan amatör takımların birleştirilmesi ve Muratlı Belediyespor adı altında birleştirilme projesi içinde yok olup gitmiş, bir tarih son bulmuş, bu iki kulüp de mazide kalmıştı. Fakat bu birleşme verimli olmamış, bir köy takımı olan Aşağısevindiklispor kurulmasından kısa bir süre sonra, kendinden onlarca kat bütçe olmasına rağmen yıllarca mücadele ettiği grubunda ancak süper amatöre çıkma başarısı gösteren Muratlı Belediyesporun aksine, onların ulaştığı mevkiine daha kısa sürede gelme başarısı göstermişti. Hatta Muratlı Halk Eğitimspor dahi bu alanda yüksek başarı göstermiş, belediyeden bütçe desteği ısrarla verilmemişti.

MURATLISPOR KÜLLERİNDEN DOĞUYOR.

Bu durumu gören ünlü Tekirdağ antrenörlerinden Eyüp Özdemir’in kardeşi olan, kendisi de futbolcu ve antrenör olan Üzeyir Özdemir, bu iki kulübün başarısı karşısında, Muratlısporun tekrar hayata geçirilmesi kararını antrenör Recep Ümit Nişancı ile birlikte başardı. Gelecekte Tekirdağ ve daha büyük hedefler için futbolcu yetiştirme hedefinde olduğunu söyleyen Eyüp Özdemir, Muratlıspor 1935’in kısa zamanda istediği yere geleceğini, bir oyuncu yetiştirme fabrikası olacağını iddia etti. Üzeyir Özdemir; “Muratlıspor 1935,Muratlı’nın spordaki kalbidir, temelidir, gözbebeğidir. Bu kulübe her Muratlılı ve Muratlı’da yaşayan kökeni nereli olursa olsun, kendini Muratlılı sayan herkesin sahip çıkması gerekmektedir.

 

Muratlıspor 1935,küllerinde Anka kuşu gibi yeniden doğacaktır. Önce futbolcu yetiştirme ile başlayacağımız kulübümüz, günü geldiğinde o altın dönemini tekrar yaşayacaktır. Her kurulan yeni yer gibi, kulübümüzün de birkaç eksiği vardır. Ama inanıyorum ki, Muratlı kulübüne sahip çıkacaktır.”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin