info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Ak Parti Meclis Üyeliğinde Görev Değişimi Oldu

Ak Parti belediye meclis üyesi, Mehmet Şen, bu görevinden ayrıldı. Yerine bu göreve, Giyim mağazası sahibi Beytullah ongun getirildi.

Bu konuda bir basın açıklaması yapan Ak Parti ilçe başkan yardımcısı İsmail Güden; “Kıymetli Muratlılılar; Değerli kurucu genel başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ak Partiyi milletin kurduğunu ifade etmektedirler. Biz Ak Parti olarak gücümün milletimizden, Topraklarımızdan, kültürümüzden ve medeniyetimizden almaktayız. Ak Parti olarak bizler her zaman halkla iç içe, onun çizdiği istikamet doğrultusunda siyaset yapmaktayız ve her zaman bu hizmetleri devam ettirmenin çabası içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu yolculuğumuzda, siz değerli halkımızın oylarıyla göreve gelen arkadaşlarımız, gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Ancak bu yolculuğumuzda zaman zaman bazı arkadaşlarımız arasında görev değişimleri söz konusu olabilmektedir. Gönüllü olan bu değişimler, bizleri halkımıza hizmet yolculuğunda daha iyi noktalara getirmektedir. Bu bağlamda, ilçemiz belediye meclisinde görev yapmakta olan kardeşimiz Sayın Mehmet Şen, bu güne kadar yapmakta olduğu görevini, Beytullah Ongun kardeşimize devretmektedir. Allah birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde, ilk günkü gibi yorulmayı ayıp sayarak Cenabı-ı Allah’ın bizim son nefesimizi millete hizmet makamında almasını dileyerek, Sayın Mehmet Şen’e bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Sayın Beytullah Ongun kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bu yeni görev değişikliğinin Ak Parti Teşkilatına, Muratlı’ya, Tekirdağ’a ve tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”Dedi. Görevinden ayrılan Mehmet Şen, “işlerimin yoğunluğu ve sürekli şehir dışında olmamdan dolayı, belediye meclis üyeliği görevimden ayrılıyorum. Partime ve davama daima bağlıyım. Yerime gelecek Sayın Beytullah Ongun arkadaşıma görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin