info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe Haberimize Duyarsız Kalmadı

Kadir Albayrak`ta Gereğini Yapacak mı?

Bir süre önce, Muratlı Mesleki Teknik Eğitim Lisesinin (METEM) velilerinin, okulun beton zemininin delik deşik olduğu ve Muratlı belediyesinden çöp konteyneri ve çöp kovası talep edilmesine rağmen, 4 yıldır netice alamadıkları için tepkilerini dile getirmiştik. Muratlı Belediye başkanı Nebi Tepe, haberimize duyarsız kalmayarak, ellerinde mevcut olan iki adet çöp konteyneri ve 7 adet çöp kovasını Muratlı METEM lisesine teslim teslim edilme talimatını verdi.

Başakan Nebi Tepe, " Benim okulumuzun çöp konteyneri ve çöp kovası talebinden haberim yoktu. Okullarımız bizim geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştiği güzide eğitim yerleridir. Okullarımıza belediye başkanlığından ziyade, bir baba olarak da önem veriyorum. Her zaman çocuklarımızının iyi bir ortamda eğitim alması bizim zaruri bir toplum duyarlılığımız olmalıdır " Dedi.

Çöp konteynerleri ve çöp kovaları, Muratlı Belediyesi Fen işleri müdürü Aysun Yıldızoğlu ve Yetkili görevli Recep Çavuşoğlu tarafından, METEM okul müdürü Şenel Atılgana teslim edildi.

NEBİ TEPE GEREĞİNİ YAPTI ŞİMDİ KADİR ALBAYRAK'DAN CEVAP BEKLENİYOR

Nebi Tepe'nin okulun çöp konteyner ve kova ihtiyacını karşılamasının ardından, gözler Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a çevrildi. Şimdi Kadir başkanın, okulun delik deşik olan beton zemininin tekrar beton dökülerek, okulun açılmasına az bir zaman kala yapılarak, öğrencilerin sakatlanmasının önüne geçilmesi bekleniyor.

Kadir başkanın bu konuda Nebi Tepe gibi,duyarlılık göstererek bu okulun beton zeminini Fen işlerine talimat vererek yaptırması bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin