info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Devlet Hastanesi Müdüründen Buruk Veda

Yaklaşık 13 yıldır Muratlı devlet hastanesi müdürlüğünü başarıyla yürüten Kenan Öztürk, Muratlı devlet hastanesi personeline veda ederek Tekirdağ devlet hastanesine tayin oldu.

Muratlı yeni devlet hastanesinin yapılması için büyük bir mücadele ve emek veren Kenan Öztürk, bu yeni hastanede göreve başlayamadan Tekirdağ devlet hastanesine tayin oldu. Büyük emek verdiği hastanenin açılışını göremeden tayin olan Kenan müdürün biraz buruk olduğu gözlenirken, veda yazısı hüzün ve duygu dolu anlar yaşattı.

Kenan Öztürk veda konuşmasında; “Değerli Muratlılı hemşerilerim, çok kıymetli çalışma arkadaşlarım, sevgili dostlar, 1993 yılından bu yana İlçemizde başta Sağlık Ocağı ve daha sonra da 2004 yılında yeni açtığımız, kurucu müdürlüğünü yapmış olduğum ve bugüne kadar ayni görevi sürdürdüğüm Muratlı Devlet Hastanesinden 15.12.2017 tarihi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Her şeyden önce şunu söylemek isterim ki bu çalışma sürem içinde çalışma arkadaşlarım ile birlikte siz değerli insanlarımıza hizmet etmek benim için büyük bir zevkin yanı sıra büyük bir onurdu.

Bu çalışma süremin içinde çalışma arkadaşlarım ile birlikte, ilçe halkımızın da değerli destekleriyle bir çok ilkin yaşanmasına vesile olmaya çalıştık. Örneğin artık Muratlımızda yeniden Muratlı doğumlu çocuklarımız var, insanlarımıza kaliteli verimli ve yerinde sağlık hizmet sunumunu elimizden geldiği kadar en iyi şekilde verilmesini sağlamaya çalıştık, biz hastane çalışanları olarak yaptığımız müdahalelerle bir çok insanımızın hayatlarının kurtulmasına vesile olduk, yeri geldi sizlerle birlikte sevindik, sizlerle birlikte üzüldük, dertlerinize elimizden geldiği kadar ortak olmaya çalıştık, iyi olun diye izin verdiğiniz müddetçe hayatlarınıza dokunmaya çalıştık, bize emanet ettiğiniz çocuğunuz çocuğumuz, anne babanız anne babamız oldu, elbette bu bizim görevimizdi belki ama bunlar bizim Muratlımız için bir ilkti.

Bu yapılanlarda hastanemizde daha evvel görev yapmış olan ve halen görevde olan yönetici ve diğer birimlerde çalışan arkadaşlarımızın da çok büyük emek ve katkıları olmuştur. Burada sizlerin huzurunda onlara bu katkılarından dolayı bir Muratlılı olarak teşekkür etmek istiyorum. Devletimiz yatırım programına alarak 2016 yılında inşasına başlanan yeni hastane hizmet binamızın başta Bakanlığımız olmak üzere, çalışma arkadaşlarımız, yöneticilerimiz, ilçe halkımız, yerel basın mensuplarımız ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin de değerli katkılarıyla kısa sürede tamamlanması için ciddi çaba sarf ederek açılışa hazır hale getirdik. Bu vesileyle bu yatırımın ilçe halkımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki bizlerin yerine görev yapacak olan arkadaşlarımız da ayni hassasiyet ve hamasetle görevlerini yerine getireceklerdir.

Bunca yıldır görev yaptığım süre içinde bizlere güvenerek sahip çıktınız ve hep yanımızda olduğunuz için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Değerli dostlarım ülkemizin her karış toprağı vatandır, vatana hizmette yerin, zamanın, şeklin bir önemi yoktur,1989 yılında anavatan topraklarına ayak bastığımız günden itibaren tek hedefimiz ülkemize faydalı olmak ve her ne şart altında olursa olsun ona hizmet etmek olmuştur, bu nedenle Bakanlığımızca bana verilen Tekirdağ Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevini büyük bir onur ve şerefle bir Muratlılı ve bir Tekirdağlı olarak yerine getireceğim konusunda kimsenin kuşkusu olmasın. Allah milletimize ve Türk Devletine zeval vermesin” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin