info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı Yeni Çehresine Kavuşuyor

Tekirdağ Muratlı ilçesinde İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden düzenleniyor.

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak sözünü tuttu.Geçen yıl Hıdrellez şenliklerinde,İnanlı çeşmesi mesire alanının restorasyonu için Muratlı halkı önünde söz veren Kadir Albayrak,bir kez daha verdiği sözü yerine getirdi.Yeni düzenleme sayesinde Muratlı belediyesine gelir imkanı da sağlayacak olan Mesire alanının bitimini Muratlı halkı büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. 

Tekirdağ Muratlı ilçesinde İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden düzenleniyor. Toplam 27 bin metrekare alana şu ana kadar 176 metrekare kauçuk döşendiğini belirten Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ayrıca alanda yeni düzenleme ile 30 piknik masası 30 taş barbekü ile 2 adet çeşme ve kent donatı elemanları bulunacağını söylediler. 

 Mevcut yapısı tamamen değiştirilerek, yaklaşık 400 metrekarelik bir alanda restaurant yapılacağını açıklayan yetkililer şu anda şenliklerde kullanılan amfi tiyatronun da restore edileceğini açıkladılar.
Kaynak : Murat Ürtekin