info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Kaymakamı Şahin Demir`den Şehit Ailelerine Örnek Ziyaret ve Açıklama

Bugün biz barış içinde yaşıyorsak şehitlerimiz sayesindedir

Muratlı vekil Kaymakamı Şahin Demir, Muratlı’da hizmet süresinin son gününde, tüm kaymakamlara örnek olacak bir ziyarette bulundu. Muratlı İstiklal mahallesinde bulunan Şehit Metin Öztürk’ün kardeşi Sezgin Öztürk ve ailesi ile Aşağısevindikli mahallesinden şehit Erdoğan Erişik’in babası Tahsin, ağabeyi Kemal ve ailesini ziyaret etti. 

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde, bugün huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamamızı bu şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Kaymakam Şahin Demir; “Türk askeri, Türk polisi, bu topraklar için canını vermekten ve şahadet şerbetini içmekten asla çekinmemiştir ve her zaman vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmeye hazırdır. Her ne kadar gerek Metin Öztürk gerek Erdoğan Erişik gerekse tüm şehitlerimiz EBEDİYETE İNTİKAL ETSE DE, ONLAR DAİMA BİZİMLEDİR. 

Bugün barış, dostluk ve kardeşlik içinde bir arada yaşayabiliyorsak ve terör olayları ve bölücü söylemlerle barış ve kardeşliğimize gölge düşürmeye çalışsalar da, TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR, DEVLETİMİZ HER TÜRLÜ TERÖR EYLEMİNİN VE BÖLÜCÜLÜĞÜN ÜSTESİNDEN GELECEK KUDRETE SAHİPTİR. Bizim barış ve huzurumuzun ebedi kalması için şehitlik mertebesine eren bu kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyor, böyle vatan aşkıyla dolu evlatlar yetiştirdikleri için tebrik ve teşekkür ediyorum. 

Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin