info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Mobil Göz Hizmetine Yoğun Talep Şaşırttı

Muratlı Mobil Göz Hizmetine Yoğun Talep Şaşırttı

Tekirdağ Kamu Hastaneleri genel sekreterliği tarafından Trakya kalkınma ajansına sunulması neticesinde kabul edilen “Göz sağlığınız için ayağınıza geliyoruz” projesi kapsamında, göz hekimi bulunmayan ilçelere,(Muratlı, Saray, Hayrabolu, Marmara Ereğlisi) halka, öğrencilere ve diyabetli hastalara göz taraması ile ihtiyaç duyulan hastalara detaylı muayenelerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla bir mobil göz sağlık ekibi kurulmuştu. 

Muratlı devlet hastanesinde kısa bir dönem için hizmete giren mobil göz sağlık hizmeti, Muratlı halkının yoğun talebine yetişmekte zorlandı. Önceleri sadece göz muayenesi olarak düşünülen bu projede, halkın ihtiyaç ve beklentileri göz önüne alınarak reçete de yazmaya başlanıldı. Sabah daha muayeneler başlamadan Muratlı Devlet hastanesinin önünde kuyruk oluşturan halkın yoğun talebi, sağlık ekiplerini de şaşırttı. Bu konuda hem mevcut hizmetten memnun olan hem sitem eden vatandaşlar, “gördüğünüz gibi, Muratlı’da göz için çok sayıda insan kuyruğa giriyoruz. 

Bu yapılan hizmet çok iyi ve gerek başhekim, gerek hastane müdürü gerekse doktorlar ve personel mükemmel hizmet veriyor fakat biz ilçemize tüm ilçeler gibi eksik olan polikliniklerin de eklenmesini istiyoruz. Neden bizim göz, ortopedi, KBB polikliniklerimiz yok? Tedavi için Tekirdağ’dan buraya hasta gelirken, biz olmayan poliklinikler için Tekirdağ’a gidiyoruz. 

Bu göz hizmeti için teşekkür ediyoruz ama artık kalıcı poliklinik istiyoruz” dediler. Mobil göz sağlık hizmeti alan hastaları ziyaret ederek tek tek ilgilenen Başhekim Tuncay Arı ve hastane müdürü Kenan Öztürk, vatandaşlar tarafından büyük sevgi ve dostlukla karşılandı.
Kaynak : Murat Ürtekin