info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Kısmi Felçli Gencin İsyanı

İyileşmek istiyorum... Yardım Edin

Muratlı’da İsmail Güneş adlı genç, başına gelen kısmi felç nedeniyle artık acılar içinde kıvrandığını, intiharın eşiğine geldiğini belirterek isyan etti. 

Geçtiğimiz yaz Ramazan ayında, gölete arkadaşlarıyla balık tutmaya giden İsmail güneş, iftar saatinin yaklaşmasıyla, oltasını almaya çalışırken aniden yere yığılmış. Arkadaşları tarafından Muratlı devlet hastanesine kaldırılan Güneş’in durumunu değerlendiren Muratlı Acil ekiplerinin çağrısıyla Tekirdağ devlet hastanesine sevk edilmiş. 

Burada yapılan tetkikler sonucu, İsmail Güneş’i üç gün hastanede alıkoyan doktorlar, rahatsızlığın, vücutta su kaybı nedeniyle gerçekleştiğini söyleyerek taburcu etmiş. Aynı gece sol tarafından elinin ve ayağının tutmadığını fark eden İsmail Güneş, ertesi gün felç geçirdiğini öğrenmiş. O tarihten bu güne kadar sürekli ilaç kullanan İsmail Güneş, işten çıkarıldığı için, çalışamamış ve tekrar çalışması mümkün değilmiş. 

Şeker hastası olan yaşlı annesinin üç aylık maaşı kesilen,78 yaşında çöplerden şişe ve metal toplayarak içki satın alan alkolik bir babaya sahip olan, gecekonduda yaşayan ve hiçbir geliri olmayan İsmail Güneş’e, ilaçlarının alımında komşuları ve arkadaşları destek oluyor. Bu duruma çok üzülen Güneş’in annesi, oğlunun acılar ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle bazen eline bıçak alarak kendini öldürmek istediğini, kendisinin yaşlı ve şeker hastası olduğunu, eşinin ise alkol bağımlılığı nedeniyle çalışamadığını, yetkililerden yardım ve destek istediğini söyledi. 

Konuyla ilgili konuşan kısmi felçli İsmail güneş, “ilaçlarım pahalı. Elde yok, avuçta yok. Bazı komşu ve arkadaşlarım olmasa, dayanacak gücüm kalmadığı için ne yapacağımı artık kestiremiyorum. ilaçlar yüzünden zaten böbrek ve karaciğerim de iflas edecek.fizik tedavi şart. 

TEK İSTEĞİM, BİR HASTANEDE TEDAVİ OLUP İYİLEŞMEK. PARAM YOK, SAĞLIK GÜVENCEM YOKTUR. ANNEMİN ÜÇ AYLIK MAAŞINI KESTİLER. TÜM YETKİLİLERE, SİYASİLER VE MİLLETVEKİLLERİNE SESLENİYORUM, YARDIM EDİN YOKSA ARTIK DAYANAMIYORUM, CANIMA KIYACAĞIM. BEN KİMSEDEN SADAKA İSTEMİYORUM, İYİLEŞMEK İSTİYORUM. ÇARESİZ BİRİLERİNE MUHTAÇ, ASALAK BİR YAŞAM SÜRMEK İSTEMİYORUM. BAZI PARTİ YÖNETİCİLERİ VE MİLLETVEKİLLERİNİN HASTANELERİ VE DEVLETİMİZİN BU KONUDA İYİLEŞMEMİ SAĞLAYACAK İMKÂN VE HASTANELERİ VAR. NE OLUR YARDIM EDİN” DEDİ. 

Muratlı’da ikamet eden İsmail Güneş, yetkililerden destek bekliyor.
Kaynak : Murat Ürtekin